Vladimir Putin

Monday 6 July 2015

Czeck -- Montague Keen, 5. července 2015

 Montague Keen,  5. července 2015

Moje drahá,

jsme rádi, že na povrch vyplouvá tolik informací týkajících se systému kontroly, ovládající váš svět. Nyní je to před vámi odhaleno. Bohužel, mnozí stále odmítají vidět pravdu.  Ano, vím, že to vše je v rozporu s tím, co přijímali jako pravdu za pomoci výuky a  zvyklostí. Kabala byla v posledních 2000 letech velmi úspěšná. Dobře ukrývali pravdu. Každá země vašeho světa, celé lidstvo trpělo pod touto kontrolou. Život se stal bojem o přežití.

Nyní mnozí z vás nalézáte to, co bylo před vámi ukryto. Nalézáte pravdu sami pro sebe. Potřebovali jste pouze trochu vedení. Nyní víte, že k válkám docházelo proto, aby byli uspokojeni vládci, požadující obětování krve. Jako součást této kontroly jsou denně prováděny rituály satanského zneužíváni. Nezabráníte tomu, dokud nebudete připraveni se na to podívat a něco s tím udělat. Ptejte se, proč policie nevede záznamy o zmizelých dětech. Policie má podrobné záznamy o ukradených vozech, takže se vás ptám, co je důležitější? Musíte se probudit, abyste viděli, co se denně kolem vás děje.

Také mnozí odmítají podívat se s otevřenou myslí na Irsko. Dokud nepochopíte, co je Irsko, marníte čas, když plýtváte penězi na různé služby na podporu probuzení.

Andrew Bartzis konstatuje:  "Irsko představuje nejdůležitější část systému Země v jeho původních základech, ještě z doby předtím, že začaly působit nadvláda a kontrola. Ovládání a kontrola nahlížely na Zemi jako na formu společného vědomí druhů a začaly ji na nejzákladnější úrovni infikovat. Irsko je KLÍČEM od trezoru. Tím, že přenesete své záměry blíže k povrchu a vlastně změníte energie povrchových ley linií tak, že původní Zemská Mřížka  začne přebíjet ZEDNÁŘSKOU MŘÍŽKU posvátné geometrie. Kráčejte nohami po zemi, modlete se, přinášejte vaše záměry, začněte provádět duchovní očistu. Začněte chápat, že svět, v němž žijete, zejména Londýn, je opravdu hrůzostrašným místem“. (Je toho mnohem víc, sami si to poslechněte).    

Veronika: byla jsem potěšena mejlem od DW. Žádal o pomoc, aby mohl odhalit pravdu. Jsem si jista, že mu nebude vadit, když se s vámi podělím o to, co zjistil a byl z toho rozrušený: druidové jsou starší než Egypťané. Egyptská kultura má dluh vůči irským druidům. Irští druidové byli prvními tvůrci/strážci civilizace“. Dělal výzkumy sám.  Je vždy nejlepší, když najdete pravdu sami.  

Můžete si vybrat. Buď zůstanete chyceni v systému kontroly lží a podvodu, anebo otevřete oči a mysle všemu, co bylo před vámi skryto.  Předsudky dejte stranou.  Bylo vám doporučeno, abyste se blíže podívali na Iry. PROČ? Co nechtějí, abyste viděli? Irská vláda se odpovídá Koruně a EU. Odpověď ohledně svobody lidstva leží v Irsku. Když Veronika a Andrew Bartzis plánovali  navštívit Irsko,  byl na Veroniku podniknut útok a málem přišla o život. Andrewovi bylo zabráněno, aby vůbec znovu o Irsku mluvil. Vaši vládci se báli toho, co by mohl odhalit a tak návštěvě zabránili. Co vám to říká? Pak byli najati trollové, aby zmařili nákup Centra v Irsku.  Nevzdali jsme se záměru zřídit v Irsku Centrum.   Je stále naším největším přáním vysvobodit lidstvo z okov a tak vytvořit prostřednictvím center lepší svět pro všechny. Uděláme to, nelze to zastavit, pouze pozdržet.  Lidé Irska se probouzejí a říkají NE. Nyní je třeba, aby zjistili, co je Irsko a jak mohou osvobodit lidstvo od zkorumpovaného ovládání. Vše, co jste se kdy učili, je přesný opak pravdy. 

Kabala si je plně vědoma, že její systém kontroly se hroutí. Nemohou existovat ve světle.  Vaše probouzení jim způsobuje VELKÉ PROLÉMY. Budou se angažovat v mnoha dílčích zabíjeních ve snaze vzbudit ve vás strach.  To uvalí na vaše životy další kontrolu. Nenechte se znovu zmást. Stačilo. Všechno zabíjení musí přestat. Máte schopnost vytvořit lepší svět. Jste připraveni dát do toho trochu úsilí? K lidstvu je vyslána výzva, aby podniklo potřebné kroky na osvobození sebe sama a všech příštích generací. Lidé Irska, máte příležitost osvobodit Irsko a celé lidstvo od OKOV. Splňte toto posláni.

Spojte se a zapomeňte na rozdíly. Pracujte jako jeden, abyste se osvobodili. Nemáte se čeho bát. Co může 1% udělat 99%? Bez vás je Kabala k ničemu. Bez vaší podpory nemohou fungovat. Těšte se na to, že budete jíst dobrou plnohodnotnou stravu, pít čistou vodu a dýchat čistý vzduch.  Tak se váš život na Zemi velmi změní.

Kabala měla v plánu, že v září zničí toho tolik, co může. Proto papež navštíví Ameriku. Ani na chvilku si nemyslete, že přichází s dobrými úmysly. Mají v plánu otevřeně převzít vládu nad vaším světem. Nastal váš čas,  připravte se na to, abyste zabránili zničení lidstva. Je to váš svět, který oni uchvátili.

Veronika se mnou pracuje od té doby, co jsem před 11 lety zemřel, a přináší informace, které potřebujete, abyste se osvobodili. Byla to pro ni obtížná cesta. Ztratila přitom rodinu a přátele. Útoky na ni pokračují. Každou chvilku se mění, aby odpoutaly její pozornost.  Nemá lehký život. Než se ke mne připojí na této straně, má za cíl vidět lidstvo svobodné. Pomůžete, aby toho dosáhla? 

Veroniko, má drahá, prosím, buď na sebe hodná. Odpočívej, kdykoli je to možné. Uspějeme, je to psáno.

Má láska tě vždy obklopuje. Tvůj oddaný Monty.

Webpage: The Montague Keen Foundation
Translator: Zelmira




No comments:

Post a Comment

interview

mv

mv

interview