Vladimir Putin

Tuesday 21 July 2015

Czeck -- Montague Keen, 19. července 2015

Montague Keen, 19. července 2015


Přátelé, bojujete  o samotnou vaši existenci. Začínáte si tuto skutečnost uvědomovat.  Celý koncept politiky byl vynalezen pro to, abyste si mysleli, že ti, které jste zvolili, budou pracovat pro vaše dobro. Lidstvo  bylo dotlačeno k přesvědčení, že tito lidé budou zastupovat jeho zájmy.  Jak špatné to bylo rozhodnutí! Nyní to musíte uvést  na pravou míru a uvědomit si, že to byla pouze léčka, jak vás ukolébat do falešného pocitu bezpečí. Předali jste svou sílu těm, které jste zvolili. Věřili jste špatným lidem - jak v politice, tak i v náboženství. Byli jste  umně manipulováni, takže jste přijali myšlenku, že nemáte svou vlastní sílu. Tak začala kontrola mysli a manipulace lidstva, ale naštěstí  si to začínáte uvědomovat. Ano, je těžké uvěřit, že po celou dobu ti, kterým jste věřili, kuli proti vám pikle.

Sledovali jste, jak bylo otráveno vaše jídlo,  vaše voda, vnutili vám léky a vy jste pouze řekli:“Co mohu proti tomu dělat?“  Viděli jste chemtrailsy a nemohli jste uvěřit,  že to dělají proto, aby vám uškodili. Musíte rychle opustit tento způsob myšlení. Společně můžete zastavit zabíjení lidské rasy.  Ve chvíli, kdy se rozhodnete, že se nezúčastníte zabíjení, přestane to.

Létáte v jejich letadlech. Vyrábíte jejich chemikálie. Bojujete v jejich válkách.  Kdy by byli bez vás?  To vše by přestalo ve chvíli, kdybyste je přestali podporovat. Vzbuďte se, zkoumejte pravdu, protože informace o zbraních, které jsou proti vám používány, jsou všude dostupné. 

To vše kontrolují mimozemské rasy.  Jsou to mimozemské technologie, které přinesli do vašeho světa, aby vyhubili lidstvo a vy jste na to bláhově přistoupili.  Nyní musíte odmítnout s tím spolupracovat. Kabala je bezmocná. Nyní zjišťují, že mimozemšťany nemohou deaktivovat.


Vzkaz od Veroniky:
Prosím, abyste hned zkoumali úžasnou práci HARALDA KAUTZ-VELLA. Je to vědec, který vysvětluje, co prožíváme a jak s tím naložit. 

Je to na každém z vás, abyste podnikli akci na své osvobození. Žijte pouze srdcem. Mimozemšťané se nemohou dostat do vašich srdcí, mohou pracovat pouze s vašimi mozky. Lidská rasa  v minulosti čelila vyhynutí, ale přežila, takže to lze překonat.

Kdo zapříčinil strádání a bolest řeckému lidu? Ti samí lidé, kteří srazili na kolena Irsko. Chtějí  zničit každou zemi v Evropě, než se dají na pochod k dalším obětem. To vše je součástí jejich velkého plánu převzetí kontroly nad Zemí. Co s tím uděláte? Co jste připraveni s tím udělat?

Prosím, sdílejte všechny informace. Scházejte se a diskutujte o tom, jak se můžete angažovat na své budoucnosti.  Připravte si místa, kde můžete přežít.  Oni neskrývají FEMA tábory, jsou  zcela otevřeně vystaveny.  Necháte se do nich nahnat jako ve snu?  Kabala před vámi  nepotřebovala  skrývat FEMA tábory, protože jste spali. Nyní, když jste při vědomí, jste v šoku, když vidíte jejich obrovské zásoby RAKVÍ, které jsou pro vás připraveny.  To chcete? Vaše vlády to  pro vás připravily.  Vědomě jste s tím souhlasili?  Uvědomili jste alespoň na chvíli, že toto plánují pro vás?  Používají televizi, aby vás ovládali a ono to fungovalo.  Tak drželi masy pod kontrolou.

Jste strážci Země. Potřebuje vás, abyste ji chránili. Nechte stranou své hlavy, jsou plné propagandy kontroly mysli. Najděte si místo ve svém srdci a vizte lásku, která tam vždy byla a čekala, až se probudíte, a žijte ji.  Lidé  neměli nikdy být nuceni vzájemně se zabíjet. To musí přestat.  PRAVDA byla  po dobu posledních 2000 let největším problémem.  Byly vám vnucovány LŽI za pomoci náboženství a politiky. Za jejich pomoci začali přebírat vládu nad Zemí a odstraňovat lidstvo. Je smutné, že  mnozí z vás se jim stále klaníte, přestože existují zcela jasné důkazy, že zničili váš svět.. Převzali kontrolu nade vším, co by mohlo učinit život na Zemi radostným, a ne pouhým bojem, kterým se stal. STRACH byl zbraní, kterou na vás velmi mistrně používali a vy jste tomu podlehli.

Vládli za pomoci teroru. Jsou zodpovědní za všechny hladomory, záplavy, atd. Co nyní potřebujete udělat, je, abyste řekli: „Ne, nebudu zabíjet ani ubližovat mému bližnímu. Zvolil jsem mír a lásku.“ Bez vás, kteří byste bojovali v jejich válkách a vynucovali dodržování jejich zákonů na potlačování lidstva, je s  nimi konec. VŠE JE VE VAŠICH RUKÁCH. Je třeba se rozhodnout. Čas spěchá.

Od Veroniky:

Děkuji vám za to, že se staráte. Vím, že všechny interview, které jsem udělala s Andrewem Bartzisem, z mé webové stránky zmizely. Andrew mi poslal mejl z  11. července, kde říká, že je nahradí. Dobře vím, jak velmi jsou důležité informace, které v nich jsou. Čekám, až je Andrew znovu  umístí.  Jedno interview, které jsem  udělala s Milesem Johnstonem a nějaké nahrávky s Montym, který promlouvá ze záhrobí, byly také zlomyslně odstraněny.  Děláme co můžeme, abychom vše nahradili.  Děkuji vám za vaši starost v této věci.


Vědomosti znamenají moc. Sdílejte své znalosti a pomáhejte těm, kteří se chystají probudit. Všechny informace, které potřebujete, jsou k dispozici, když víte, kam se podívat a komu věřit. V této oblasti jsou tací, kdo milují peníze víc než lidstvo. Brzy budou peníze minulostí.  Sloužily pouze vašim utlačovatelům. Oni je stále používají jako nástroj na vaše ovládání a potlačování.

Těšte se na budoucnost bez peněz, kde vše, co potřebujete, bude k dispozici. Peníze jsou příčinou  všeho zla- to byla píseň za mého mládí. Stále to platí.

Toto je vaše cesta, odstranění veškeré korupce a osvobození lidstva od otroctví. Společně to dokážete. My, v Duchu, zase budeme kráčet s vámi. Je našim největším přáním pomoct vám osvobodit se z otroctví.

Moje drahá, to, co bylo uděláno tobě  a tvému majetku, bylo zlomyslné. Oni se bojí probuzení.

Navždy spolu. Tvůj oddaný Monty


Webpage: The Montague Keen Foundation
Translator: Zelmira

No comments:

Post a Comment

interview

mv

mv

interview