Vladimir Putin

Tuesday 30 June 2015

Czeck -- Montague Keen, 28. června 2015

Montague Keen, 28. června 2015


Neviditelná ruka, která ovládá váš svět, stále žádá krveprolití. Chtějí, aby je všichni za každou cenu poslouchali. Jak pokračují ve svém žití na Zemi, uvidíte více zabíjení nevinných lidí. KONTROLA MYSLI je mocným nástrojem. Je používána na obětech, aby provedly pečlivě naplánovaná zabíjení nevinných lidí.  Přestože se v mnoha případech jedná o zinscenované události, televize je využívána k vytváření dostatečného množství STRACHU, aby lidé souhlasili s jakýmikoliv zákony, které budou předloženy z důvodu jejich bezpečnosti. Naučte se rozlišovat mezi zinscenovanými událostmi a samotným zabíjením. Ti, kdo chtějí ovládnout Zemi, nemají ohled k lidské rase, ani ji nepotřebují. Mnohokrát jsem poukázal na to, že NIC z toho, co jste se naučili ve škole či na univerzitách, NENÍ PRAVDA.  Nejenom že to NENÍ PRAVDA,  bylo to vymyšleno za účelem kontroly mysli.

Poznámka od Veroniky:
Významný, zesnulý  dr. John Mrch zdůraznil, jak je potěšen tím, že moje mysl není OTRÁVENA žádným  vyšším vzděláním.

Jakmile jednou otevřete dveře pravdě, najdete všechny odpovědi, které vám doposud  unikaly. Podívejte se na sídla moci a uvidíte všechny symboly ČERNÉ MAGIE,  které jsou vystaveny všude kolem.  Všechno je tam, na denním světle. Doposud jste je neviděli. 

Ve vašem světě jsou dobří lidé, kteří se probudili a zkoumali pravdu. Chtějí ji sdílet s vámi. Michael Tsarion je expertem na temné umění, které je používáno, aby vás ovládalo. Michael vyrůstal v Belfastu, Severní Irsko. Zažil na vlastní kůži korupci a kontrolu mysli, které byly používány na neustálé rozdmýchávání konfliktu. Michael  byl jen chlapcem, když začal se svým výzkumem. Ve své prezentaci na Youtube - KONEČNÁ HRA NEFILIM-REPTILIÁNSKÝCH ANNUNAKIů vysvětluje vše, co potřebujete vědět. Jeho práce je velmi cenná jako pomoc  při probuzení lidstva.

Žádám vás, abyste si udělali čas a podívali se na DĚJINY KŘESŤANSTVÍ - JAK BYLO  KŘESŤANSTVÍ VYTVOŘENO.   Řekl jsem vám mnohokrát, že Ježíš, Marie a Josef římskokatolické církve NIKDY NEEXISTOVALI. Tato prezentace podává důkaz, který potřebujete, abyste znali pravdu.  Římský katolicismus je CELÝA ZALOŽEN NA LŽÍCH. Kontroloval váš svět po 2000 let prostřednictvím STRACHU. Nakolik byli tito lidé špatní, když vytvořili strach z PEKLA? Ovládali mysle mas. Stále tak činí. Musíte vědět, že je to vše založeno na LŽÍCH. Nebyl žádný KŘÍŽ, žádné ukřižování, o kterém tak rádi mluví, abyste se cítili vinni. NENARODILI JSTE SE VE HŘÍCHU. Narodili jste se z láskyplného spojení muže a ženy. Tito lidé nenávidí lidstvo.  Chtějí ho vymýtit. Musíte se vrátit k náboženství LÁSKY, jaké existovalo předtím, než to převzal Řím. Nyní podnikají kroky aby přinesli zničení. Proto vás vyzývám, abyste se otevřeli pravdě. Nenechte se ukolébat, jinak se vydáte na cestu vlastního zničení.    

Potřebujete znát, kdo jsou Ilumináti, a jak to dělají, že otevřeně kontrolují lidstvo, a také, komu odpovídají. Jenom proto, že někdo vypadá jako vy, to neznamená, že je jako vy.  Na Zemí jsou rasy, které chtějí Zemi pro sebe. Mají v plánu odstranit lidstvo, aby mohly svobodně žít, jak chtějí.  Nepřejí si udržovat  navždy lidskou formu. Musíte toto vše pochopit, abyste mohli chránit sebe a své blízké.  Možná jste se zamýšleli nad tím, kdo jsou Ilumináti. Doporučuji, abyste se podívali na: JAK VZNKLI ILUMUINÁTI,  tam je vysvětlen jejich původ.

Nesmíte ztrácet čas.  Vypněte své televizory a připravte se na to, abyste zajistili přežití lidstva. Kdo je připraven, není zaskočen.  Zajistěte, abyste znovu nepodlehli jejich lžím.  Uvolněte dobrou energii ze Země prostřednictvím ley linií. To zastaví zlo na jeho cestě. Oni nemohou existovat ve světle.  Když každá země uvolní dobrou energii, vše se změní.  Nepotřebujete pušky a tanky, pouze použijte svůj záměr, že ponesete světlo vpřed prostřednictvím ley linií.  Je na vás, abyste to udělali.

Žádám lidi v Irsku, aby uvolnili energii Irska, zejména na  TAŘE. Bude to znamenat velký skok.  Použijte sílu ZÁMĚRU, abyste  osvobodili ty,  jejichž mysl je ovládána, aniž by to věděli, což je využíváno Kabalou pro uskutečňování jejich plánů. Když budou odstraněny všechny kontroly, pak znovu vstoupíte do své vrozené síly a budete se cítit celiství.

Moje drahá, věř tomu,  že se dostaví ten správný výsledek.  Jsou to těžké časy. Musíš odpočívat. Buď na sebe hodná.

Tvůj navždy oddaný Monty


Webpage: The Montague Keen Foundation
Traqnslator: Zelmira

No comments:

Post a Comment

interview

mv

mv

interview