Vladimir Putin

Monday 15 June 2015

Czeck -- Montague Keen – 14. června, 2015

Montague Keen – 14. června, 2015

Přátelé, prosím, probuďte se,  řítíte se k vašemu zotročení. Všude kolem vás probíhá globální zotročování, a vy stále před tím zavíráte oči, jakoby jste spali. První a druhá světová válka se odehrály v Evropě; Kabala, chce, aby se třetí světová válka také odehrála v Evropě. Používají stejný starý postup a mnozí z vás jim to stále baštíte.  Poučíte se někdy? Co se musí stát, abyste viděli, co se odehrává přímo před vašima očima? „Zbraně hromadného ničení“ – to označení se na vás valilo ze všech stran, ale ŽÁDNÉ NEBYLY. Saddám Hussein byl démonizován, pak byla vyhlášena válka a byly masakrováni lidé. Než se začalo se zabíjením., všechny důkazy o STARÝCH CIVILIZACÍCH, které tam byly, armáda USA zničila.  

Plukovník Muammar Kaddafi byl také démonizován a opět došlo k invazi a hromadnému zabíjení. Musím pokračovat, abyste otevřeli oči a viděli jste, co se děje?  To vše bylo součástí PLÁNU a masy tomu vždy uvěří.

Kabala chce válku s Ruskem, tak jako záminku použili Ukrajinu. Protože Vladimír Putin odmítl hrát jejich hru, teď ho démonizují. Lidstvo by mělo pokleknout a poděkovat Putinovi, že se odmítl podílet na válce. Zkoumejte fakta, než začnete obviňovat Putina a zjistíte, že ON JEDINÝ  vás chrání. Odmítá se zúčastnit na Novém Světovém Řádu.

Jen ti, co se dají zkorumpovat, věří propagandě, proudící z vašich televizí a novin, které  vlastní Kabala. Kabala POŤREBUJE VELKÝ KONFLIKT, předtím než zavede Nový Světový Řád. Putin se rozhodl chránit svůj národ a  nezradit jej. Váš soucit by se měl zaměřit na nebohé lidi na Ukrajině, kteří byli použiti na vytvoření důvodu pro válku s Ruskem. Kvůli vážné situaci, ve které se nacházíte, vás žádám, abyste použili své mysle a prostřednictvím meditace anebo jakékoliv jiné metody která vám funguje, abyste vytvořili vlny míru. Posílejte je, aby již ve vašem světe nezbylo místo pro zlo. Všechna srdce spojena jako jedno, v míru a harmonii. Žádné uměle vytvořené rozdíly ohledně rasy či náboženství  by neměly být překážkou v tomto spojení lidstva pro mír. Rozlišujte pozorně, komu věříte. Vždy posuzujte srdcem, protože vaše mysl je kontrolována výchovou a propagandou.  Když se spojíte, zvítězíte.  Jednejte přímo s Bohem. Nepotřebujete prostředníky, jejichž úmyslem vždy bylo kontrolovat vás prostřednictvím strachu. Převezměte odpovědnost a ovládejte svůj vlastní život. Veronika a já jsme odmítli být součástí nějakého náboženství  Věnovali jsme se duchovnímu životu; to vám vřele doporučujeme. Když máte v životě lásku, není tam místo pro strach. Musíte se rozhodnout. Když nic neděláte,  umožníte aby došlo ke třetí  světové válce a zničení lidstva a Země, jak je znáte.

Situace, kterou Kabala vytvořila válkou, má za výsledek chaos v Evropě. Tisíce utíkají z určitých zemí, aby v Evropě hledali bezpečí. To všechno bylo, přátelé, součástí plánu destabilizovat Evropu, aby to vyústilo ve válku.  Bude to pokračovat, dokud definitivně neodmítnete zúčastnit se toho. Armády existují pouze proto, aby vykonaly ĎÁBELSKÉ PLÁNY Kabaly. Ani na chvilku si nemyslete, že jsou na to, aby chránily lidstvo.  Nemají svědomí nebo inteligenci aby viděly, jak jsou zneužívány a jak je jim vymýván mozek.

Irsko bude centrem míru. Začne se tam vyučovat, jak žít ve světě bez korupce. Irové učili svět v minulosti a budou rádi, když to budou moct udělat znovu. Potřebujeme vaši pomoc, abychom to uskutečnili. Irové se probouzí a začínají chápat, co mají pod nohama a kolem sebe.  Jakmile bude ta ENERGIE uvolněna, rozšíří se a odstraní korupci na celém světe.  Ti, kdo byli v Irsku zvoleni, skládají účty pouze Evropě, ne irskému lidu. To se musí změnit. V minulosti byly vlády lidu a pro lidi.  Již nikdy nesmí být dopuštěno, aby korupce byla normou. Válka nesmí nikdy být alternativou.  Proč by měla lidská bytost chtít zabíjet svůj vlastní druh? Žijete ve světě dostatku, který je ovládán několika jednici. Převzetí se uskutečnilo krádeží. Masy si nebyly vědomy, co se stalo. STEJNĚ JAKO VY DNES, BYLY VEDENY KE SVÉMU VLASTNÍMU ZNIČENÍ. Nemáte luxus dostatku času, protože Kabala plánovala toto převzetí po stovky let, přestože vy jste to zrovna teď začali vnímat.

Nenechte se klamat hezkými slovy, ať již  Říma, nebo vlád. Jejich plány s vámi nepočítají. Sladká slova a hezké šaty nestačí. Potřebujete důkaz o absolutní pravdivosti a záruku, že dobro lidstva je na prvním místě, než byste přijali to, co říkají. Řím slouží Luciferovi. Nikdy na to nezapomeňte.  Řím si myslí, že vlastní celý svět a vše, co na něm je, prostřednictvím křtu.  Mnozí z vás jste odmítli slib křtu, který vám  byl kdysi zorganizován a další v tom pokračují. Řím je hlavou pyramidy ZLA, i když to dobře skrývá. 

Přátelé, společně můžete pohnout horami. Důvěřujte si, protože to vás uchrání před další válkou a všemi plány, které Kabala pro vás má.  Je to: buď oni, nebo vy, každý si musí zvolit. Budoucnost je ve vašich rukách.

Moje drahá, je těžké vyrovnávat se s tím, co je ti prováděno, aby ti zabránili se mnou pracovat. My máme na naší straně lásku a důvěru.

Tvůj navždy oddaný Monty. 




Translator: Zelmira

No comments:

Post a Comment

interview

mv

mv

interview