Vladimir Putin

Monday 13 June 2016

CZECH - Montague Keen – 12. června, 2016

 Montague Keen – 12. června, 2016

Přátelé, dochází k pokroku. Vidíte ho zrcadlit se v obličejích vašich politiků, kteří se vás neúspěšně pokoušejí udržet v nízkých vibracích. Bojují o svou existenci. Vůbec jim nejde o vás. Jediným způsobem, jak si mohou nad vámi udržet vládu, je vtáhnout vás do svých hádek. Odstupte stranou a nechtě je, ať si hrají své šarády. Máte ve svém životě důležitější věci na práci.

Odstraňte všechny staré systémy přesvědčení, které vám již neslouží, a přivítejte ve svém životě světlo. Odstraňte ze svého života poslední zbytky negativity. Nový život vás vábí kupředu. Propusťte vše, co vás drželo v područí a pod kontrolou. Vynořuje se vaše vyšší já. Je čas zahodit všechny staré kódy, které vás držely jako rukojmí prohnilých režimů. Sdílejte své zkušenosti, když se vynořujete z temnoty do světla plného vědomí. Musíte ignorovat minulost a vše, co vás drželo polapené ve FALEŠNÉ REALITĚ. Náboženství nemůže sloužit probuzené bytosti světla. Všechny staré problémy: náboženství, politika, vše, co vás drželo v nevolnictví, musí být odstraněno. Již jim nemusíte skákat na ty jejich hrátky s vaší myslí.

Pocítíte, jak se otevíráte a rozvíjíte, do toho, kým skutečně jste. Neexistuje NIC, co mohou ti, co ovládají váš svět, dělat, aby vás zadrželi. Vědí, že je to fakt, ale stále se o to budou snažit. Všechen život byl iluzí, vytvořenou Kabalou, aby vás udržela v zajetí. Pozvedněte se nad jejich zlovolné hry. Zvolili jste si jít kupředu do světla. Odstraňte STRACH, která Kabala používala, aby vás udržela v zajetí. Spojte se s vaším Stvořitelem. Nedělejte to tak, jak vás to učilo náboženství - abyste se dívali ven. Stvořitel/Zdroj je v každém z vás. Otevřete se tomu. Je to otázka otevření se tomu, kým a čím jste a odstranění všech falešných doktrín, které vám vnutily Církev a Stát. Spojte se přímo se Zdrojem a odstraňte všechny prostředníky církve, kteří vás obalamutili, abyste uvěřili jejich falešným doktrínám. 
      
Momentálně se Kabala pokouší koupit si ještě trochu času, přestože ví, že prohráli bitvu. Stále se budou pokoušet udržet. Nesnižujte se k tomu, že byste se jim chtěli mstít. To by vám snížilo vibrace, takže se tomu musíte vyhnout. Rychle vybudujete svět spravedlnosti a míru pro všechny. Energie Slunce rozpustí negativní energii. V příštích měsících zažijte mnoho změn. Přivítejte je, protože jsou znamením, která vám ukážou, že došlo k pokroku. Vynořujete se z kukly, abyste se stali vším, čím jste a vždy jste být mohli. Na tuto chvíli jste čekali po staletí. Užívejte se každou vteřinu, protože je to vskutku radostná zkušenost.

Vaše negativní  televize a noviny dělají vše, co mohou, aby vás udržely v temnotě. Zasmějte se jejich politováníhodným pokusům udržet vás ve strachu a pamatujte, odkud pocházejí jejich LŽI. Vaše úsilí se vyplatilo. Čím víc se otevřete světlu, tím víc půdy pod nohami Kabala ztratí. Nyní se již nemohou udržet. Je to KONEC HRY.

Těšte se, protože vaše budoucnost vypadá dobře.  Nehledě na počáteční problémy, mělo by se jednat o klidnou plavbu. Všechno do sebe zapadne bez větších problémů. Věřte, že to, co se děje, se mělo stát. Neztrácejte svou cennou energii dohady ohledně toho, co Kabala provádí Zemi a lidstvu, protože vás to v tom udržuje. Odstraňte to z vaší mysli a oni již nebudou mít energii vyrábět chemtrailsy, atd. Když používáte vaši drahocennou energii na to, abyste o takových věcech mluvili a dohadovali se o nich, dodáváte jim energii. Vše, co teď musíte udělat, je IGNOROVAT, co vám Kabala dělá, a uvidíte, jak ztrácí energii, aby to dělala. VY jste pány situace. Tak je ignorujte. Soustřeďte se na vyšší věci, jako je postup kupředu, k vytvoření světa, kde je MÍR normou. Ignorujte Kabalu a ona zmizí.

Navštěvujte posvátná místa vašeho světa a prociťujte posvátnou energii, protože se na všech úrovních zvyšuje. Aktivně se zúčastněte této velké změny, tohoto posunu a všeho, co lidstvu přinese. Utvářejí se DĚJINY. RADUJTE SE!

Veroniko, má drahá, prokazuješ odvahu a sílu ve svém odhodlání hájit ty, kdo jsou chyceni v temném plánu, který nevyjde. PRAVDA zvítězí.

Opatruj se, má drahá, Tvůj oddaný Monty.




Překlad: Zelmira

No comments:

Post a Comment

interview

mv

mv

interview