Vladimir Putin

Tuesday 19 May 2015

Czeck - Montague Keen - 17. května, 2015

Montague Keen -  17. května, 2015


Propagandistická válka, kterou nyní zažíváte, je posledním pokusem Sil Zla, které se snažily odstranit lidstvo ze Země. Ukazují vám, jak to dělaly prostřednictvím VÁLKY; a vy jste jim dobře sloužili.  Viděli jste, jak muži hrdě ukazovali své medaile, což je důkazem,  kolik bližních lidských bytostí zavraždili. Potřebujete si uvědomit a přijmout skutečnost, že jste JEDNA LIDSKÁ RODINA, ovládána sílou tak ZLOU, že nemůže ukázat svou tvář.   Tato síla vás ovládá prostřednictvím lidské nemoci- RAKOVINY- je to jejich velmi úspěšná zbraň. Používají strach z rakoviny, jakož i nemoc samotnou, jste tím denně bombardováni.

Vše, co potřebujete, je pít horkou vodu, citronovou šťávu a trochu sody bikarbony, tak jak to dělá každé ráno Veronika, abyste jí nikdy neonemocněli. Tak je to jednoduché. Přírodní postupy jsou v ničení rakoviny úspěšné.


Rakovina mysli, stejně jako rakovina těla jsou velmi úspěšné zbraně proti lidstvu. Stali jste se svým nejhorším nepřítelem. Tak rychle uvěříte každé lži, co je vám řečena o vašich bližních lidských bytostech. Za každou válkou je JEDNA SÍLA, která tahá za nitky loutek, kterým v každé zemi dali moc, aby lidé mohli být vybičováni do fanatické nenávisti a averzi, a byli zpracováni k tomu, aby toužili poslechnout své ďábelské pány. Šíří nemoc, zatímco světu říkají, že jsou zde, aby pomohli; a vy, nevinní, jim v tom pomáháte. Ničíte svou vlastní rasu. I když zkoušeli všechno, nemohou zabránit světlu, aby se šířilo, a tak jsou odhalováni oni i jejich činy. Oni nemohou existovat ve SVĚTLE.

Naše Nadace doufala, že v této době bude již naše Centrum v Irsku hotové, aby vám pomohlo vyrovnat se s traumatem, které budete zažívat v průběhu přechodu. TROLOVÉ, kteří si předsevzali, že tomu zabrání, se jednou budou zodpovídat za to, jak obrovskou cenu lidstvo zaplatilo  za jejich neblahou činnost. Lidstvo musí být připraveno, protože nic z toho, co dnes považujete za běžné, nezůstane. Kabala zničí všechno, protože nedovede dobře prohrávat. Pečlivě naplánovali každou etapu přebírání moci a nepočítali s tím, že se Člověk může probudit a říct: NE, tohle nechci.
Řím je hlavou této okupace. Hrál tuto roli, zatímco vždy pamatoval na to, aby předstíral lásku a mír, když se všichni skláněli k jeho nohám. PROČ? Vždy jsem vám připomínal, že „nic není, jak se zdá“. Nemůžete nic posuzovat dle zdání. KABALA POTŘEBUJE VÁLKU a použije jakoukoliv záminku, aby se to naplnilo. Využijí všechnu svoji moc, aby vám zabránili VIDĚT, KDO JSOU A CO DĚLAJÍ.

Řekněte NE válce. Již nikdy nedopusťte, aby vás nějaká falešná událost svedla k válce. Vaše oči nyní jejich válečné hry vnímají. Odmítněte zabíjet kvůli nim vaše bližní.  Veronice byl zaslán film o druhé světové válce, který ji do hloubi duše šokoval. Ukazuje, je lehké bylo rozpoutat válku, zatímco elita seděla v bezpečí a těšila se z divadla, jak se lidé bezohledně zabíjeli. 

Hellstorm – The Real genocide of Nazi Germany  /Ďábelská bouře – Skutečná genocida nacistického Německa  (a documentary with subtitles) (dokument s titulky)

Nepovažujte jednu národnost za odlišnou od  jiné, jenom vizte, jak se ČLOVĚK CHOVÁ NELIDSKY K ČLOVĚKU. Podporují obě strany všech válek; pro ně je to jenom hra.   Vzpomeňte si na zbraně hromadného ničení v Iráku, přitom byl po mnoho let  Irák součástí plánu Kabaly. Neustále vám lžou. Je čas probudit se a čelit pravdě. Hypnotizujícím prostředkem, který vás drží pod kontrolou, je vaše televize, spolu s novinami. Všechno vlastní Kabala. To vše bylo pečlivě naplánováno.  Nic neponechali náhodě a všude se infiltrovali.  Jsou za vším špatným, co se kdy ve vašem světě stalo.

Neustále napadají moji drahou ženu.  Má velké problémy s plícemi. Povedlo se jim poškodit jí plíce před několika lety, kdy se pokoušeli zastavit její spolupráci se mnou. Její život se stal jakýmsi bojem, ale ona je Irka, takže se nevzdá. Dříve, než se ke mne připojí na této straně života, chce vidět, jak je lidstvo obrozeno a  schopno žít v míru a harmonii. Veronika bojuje o přežití. Potřebuje si uzdravit plíce, aby se mohla soustředit na založení Center, které pomohou obnovit život na Zemi v podobě, jak by to mělo být – v míru a harmonii pro všechny.  Již nikdy žádná omezení. Prosím, pomozte nám toho docílit.

Opět vás prosím, abyste posílali světlo a lásku do Londýna, Říma a Washingtonu, aby bylo lidstvo osvobozeno z otroctví.  Vaše práce s ley liniemi je velmi cenná. Prosím, pokračujte v tom, protože uvolňujete světlo. Děkuji vám.

 Moje drahá, potřebuješ si odpočinout a dát dohromady. Potřebujeme, abys´ byla silná, abys´  mohla založit Centra, pro zajištění expertů, kteří budou učit lidstvo, jak přežít pád Kabaly a všeho, co s tím souvisí.

Ty a já budeme pokračovat, jak dlouho to bude potřeba, moje drahá. Je to naše poslání.

Tvůj navždy oddaný Monty.  

Website: The Montague Keen Foundation



Translator: Zelmira

No comments:

Post a Comment

interview

mv

mv

interview