Vladimir Putin

Friday 5 May 2017

Czech -- Montague Keen - May 1, 2017

Montague Keen - May 1, 2017
Dovoluji si tě laskavě upozornit, má drahá, že již nejsi žádná mladice. Musíš se pokusit zvolnit. Práce, kterou děláš abys´ pomohla uvolnit energii na mnoha místech světa, si vyžaduje čas a hezky pokračuje.  Je velmi záslužné otevírat vortexy po celém světě, aby mohla dobrá energie volně proudit. Také je velmi důležité transformovat špatnou energii, která byla vsazena do míst, kde byste to nejméně čekali. To, že to můžete dělat společně s přítelkyní, je dobře. Tak pokrýváte takové části světa, u nichž byste nečekali, že se s nimi vůbec někdy spojíte. Kdyby byli lidé povzbuzeni, aby dělali tuto práci pro blaho všech, velmi by to urychlilo transformaci vašeho světa. Ta práce otevírá brány věznice, v níž jste byli uvězněni celý život, který může být charakterizován pouze jako boj o každodenní přežití.
Potíž je v tom, že jste dovolili mimozemské rase, aby převzala váš svět a z vás udělala otroky. Jenom teď si začínáte uvědomovat tuto skutečnost a začínáte hledat odpovědi. Oni představují  1% a vy 99%. Vy je nepotřebujete, ale oni potřebují vás. Když teď na Zemi proudí světlo pravdy, vše začíná být jasné a můžete podniknout akci. Odmítněte vyhovět jejich nereálným požadavkům. Hlavní PÁKA, kterou vás ovládají, jsou (samozřejmě), PENÍZE. Vymysleli peněžní systém právě za tímto účelem. Banky byly jejich nejužitečnějším nástrojem a použili je proti vám všemi možnými způsoby. Velmi se obávají, že se probudíte a uvidíte, co dělají.
Jsou to parazité, žijící z utrpení lidstva. Víte, co máte s nimi udělat: odstranit je a zajistit, aby se nikdy nevrátili. Dveře musí být za nimi dobře zavřeny. ODEJDOU, protože probuzené lidstvo nemohou snést. Každou minutou ztrácejí půdu pod nohami. Satanisticky obětovali vaše děti, aby mohli pít jejich krev a jíst jejich maso, protože pouze to je udržuje na Zemi. Tyto praktiky již nelze víc skrývat. Trvalo mnoho let, než se to dostalo ven a může se o tom veřejně mluvit. Přátelé, toto je obrovský posun vpřed. Nedovolte, aby to bylo znovu skryto, řešte to!
Vaši přátelé ze zahraničí (tak jim s Veronikou rádi říkáme) jsou bdělí. Maří všechny pokusy o zahájení Třetí světové války.  Máte přátele mimo tuto planetu, a také v životě po smrti, kteří se obětují pro ochranu lidstva a Země. Pracujte s nimi a věřte, že v této době je smyslem vaší existence ochrana a zachování lidstva. Chcete, aby vaše děti žily na Zemi šťastně, aby to nebyla noční můra, kterou procházíte vy. Parazity nemusíte hledat, máte je před nosem, 24 hodin denně, stále po vás něco chtějí. Je na čase se s nimi rozloučit. Pak musíte zajistit, aby se již nikdy nestalo, že za pomoci sladkých řečiček ovládnou váš svět. Chcete, aby byly vaše děti v bezpečí a žily život beze strachu, ve světě, kde bude normou mír a respekt pro všechny lidi.
Tito parazité vyrobili zbraně a chtějí, abyste je použili proti vašim bližním. Přemýšlejte o tom platí vám, abyste zabíjeli a ničili ostatní lidi. Jaký jiný druh na Zemi by toto přijal? Války jsou používány na vyhubení lidstva. NEZÁLEŽÍ NA TOM, JAK JSOU ZABALENY. Když nemohou mít válku, zajistí, aby tam došlo k HLADOMORU, ZÁPLAVÁM anebo  PROPUKNUTÍ NEMOCI. Takové věci vytváří energii smrti a utrpení, které paraziti potřebují.
Lidstvo se probouzí a Země se osvobozuje od jejich vlády. Musíte prokázat odvahu a oni to uvidí. Již nemohou používat staré metody vládnutí, takže hledají nové nápady. Cítí se odhaleni, nejsou připraveni se takové situaci přizpůsobit, protože nikdy nečekali, že se lidstvo probudí.  Ostatně, vždyť otravují vaše potraviny, vzduch, vodu a naplňují vaši mysl neskutečným odpadem za pomoci televize a novin. Ovládli každou stránku vašich životů. Teď jste v postavení, kdy je můžete hnát k odpovědnosti a máte to v úmyslu učinit.
Toto je vaše velká příležitost žít život, jak by měl být žit.
Parazité vás budou ohrožovat; nevšímejte si jejich planého vyhrožování, vždyť bez vaší pomoci vám nemohou ublížit. Jste ve výhodě, tak toho využijte, abyste se osvobodili z okovů otroctví. Když vaším světem volně poteče nádherná energie, rostliny porostou a vy se budete těšit z dobrého, hodnotného jídla, budete pít vodu bez jedovatého fluoridu a opět budete dýchat neznečištěný vzduch. Všechny nemoci, které mají původ v těchto zavrženíhodných praktikách, se stanou minulostí. Odejdou spolu s parazity, aby se již nikdy nevrátily.
TEĎ dochází k velkému probuzení, tak s touto dobou držte krok. Otevřela se před vámi cesta vpřed, a vše co musíte udělat, je dát minulosti sbohem, zatímco budete tvořit budoucnost, o jaké sníte. Nebuďte bláhoví a nedovolte, aby vás parazité ohrožovali. Použijí televizi a tisk, ale vy znáte pravdu a nemůžete již zase zavřít oči poté, co jste je již měli jednou otevřené. Své úsudky si budujte na základě solidních důkazů, které jste si rozvážně zjistili a o které se podělíte s druhými.  Udělali jste obrovský krok vpřed směrem k cíli. Čeká vás svoboda. Cítíte, jak energie stoupá. Nelze to zastavit.
Je naléhavě zapotřebí vašich modliteb, abyste pomohli zachránit mladého muže, který je ve vězení v USA, falešně obviněn ze zločinu, který se nestal. Vaše myšlenky a modlitby mohou být pro jeho propuštění klíčové. Prosím, pomozte mu.
Má drahá, prosím, zkus si trochu odpočinout. Máš toho na ramenou naloženo hodně.
Tvůj navždy oddaný Monty.

Website:
The Montague Keen Foundation
Translator: Zelmira

No comments:

Post a Comment

interview

mv

mv

interview