Vladimir Putin

Thursday 3 November 2016

Czech -- Montague Keen - 30. října, 2016

 Montague Keen -  30. října, 2016
V souvislosti s masivním odhalováním korupce se věci na Zemi zrychlují.  To je první věc, co se musí stát. Je toho mnohem víc, co bude potřeba vzít v úvahu, než budete moct udělat kvalifikované rozhodnutí ohledně všeho, co ovlivňuje život na Zemi. Vím, že je to šok pro mnoho z vás, kteří jste věřili svým vládám, když nyní zjišťujete, že hrají velkou roli při vyhlazování lidstva. Přinutili vás, abyste se nechali očkovat, přitom dobře vědí, že je to škodlivé.  Bohužel, stále tak činí. Pamatujte, že nikde nemůžete jít do politiky, dokud nebudete srozuměni s tím, že musíte přijmout agendu Kabaly. Ukázal jsem, jak tito parazité přišli na Zemi. Jak intrikovali a kuli pikle a udělali vše potřebné pro to, aby byli přijímáni jako lidé. Přestože jsou predátorskou rasou, rychle se naučili, jak se dobře skrýt. Oni nemají vaše měřítka. Nežijí dle vašich pravidel. Mají svá vlastní pravidla a nutí vás, abyste ji přijali za své.
Když uvidíte celý obraz, tak jako my, z posmrtného života, uvidíte, jak bylo provedeno převzetí. Tato predátorská rasa žije hlavně z utrpení lidí. Proto stále |POŽADUJÍ VÁLKU.  Nezáleží na tom, kde, hlavně když teče KREV a je pro ně vytvářena ENERGIE STRACHU, protože to je jejich kyslíkem. Zejména v tomto ročním období si ve velkém vychutnávají SATANISTICKÉ ZABÍJENÍ. Takto se na Zemi nemělo žít. Všechen lidský život je respektován a ceněn. Vaše duše je věčná, pouze si příležitostně vyměníte těla. V duši víte, co je správné a co špatné. Paraziti, na druhé straně, nemají ani duši ani svědomí, pro ně mají význam pouze materiální věci. O ně usilují. Od té doby, co jsem zemřel, jsem vám říkal, že paraziti budou muset Zemi opustit. Mělo by jím to být dovoleno. Učinili lidem život na Zemi velmi těžkým, protože nás vidí pouze jako otroky, kteří jim slouží.
Je čas pro změnu. Lidé se probouzí a teď vidí, co jim bylo uděláno. Lidé si berou zpátky to, co jim patří. Když se lidé zbaví kontroly, kterou nad nimi provádí náboženství a osvobodí se od ní, život na Zemi bude mírový a spravedlivý. Člověk je jediný druh na Zemi, který zabíjí svou vlastní rasu. Byli jsme zmanipulováni k tomu, abychom se vzájemně zabíjeli. Jsme podněcováni k tomu, abychom bojovali ve válkách, abychom nelítostně zabíjeli. Dokud vytváříte strach a teče krev, parazité jsou spokojeni. Dokonce vám dají medaile, že zabíjíte svůj vlastní druh…přemýšlejte o tom. Manipulují s vámi, každý den vašeho života. Vytvořili TAJNOU SVĚTOVOU VLÁDU, která kontroluje vaše zvolené vlády. To jim zajišťuje úplnou kontrolu. Tak vámi mohou stále manipulovat.
Co vám to udělá, abyste vstali a vzali so zpátky to, co je vaše, odmítli bojovat v jejich válkách a odmítli pronásledovat vaše bližní, abyste je nemilosrdně zmasakrovali? Kdo vyrábí bomby a kulky, které jsou používány k zabíjení? Přivedli jste vaše děti na svět kvůli tomu, aby nosily uniformy a staly se vraždícími stroji pro tyto parazity? V ZABÍJENÍ NENÍ ŽÁDNÉ CTI. Musí to přestat.
Spojujte se se Zdrojem bez prostřednictví náboženství. Ve starých dobách se člověk propojoval s nebem i Zemí. Souzněl s nebesy, s mořem, půdou a se vším, s čím žil. Před příchodem predátorů neexistovaly žádné vraždící stroje. Budete jen nečinně stát a sledovat, jak je lidská rasa ničena a Země zcela ovládnuta predátory? Vyhlazení lidské rasy si vyžádalo roky plánování a manipulací. Nalítli jste na každý trik, který provedli. Paraziti, stejně jako rakovina, kterou vytvořili, šíří své zlo všude, aniž byste si toho všimli. Ano je to chytré, ale je to ĎÁBELSKÉ. Obsadili každý aspekt života na Zemi. Číhají na vás na každém rohu.

Teď, konečně, jste probuzeni, jak to stálo v proroctvích, a jste připraveni říct: JÁ JIŽ ODMÍTÁM VAŠE PLÁNY. NECHCEME TŘETÍ SVĚTOVOU VÁLKU. ODMÍTÁME ZABÍJET SVŮJ VLASTNÍ DRUH. STOJÍME SPOLEČNĚ. MY, 99%, ODMÍTÁME PLNIT VAŠE POŽADAVKY.
Tito paraziti, ať se objeví kdekoliv, musí být nakonec odstraněni, protože oni vždy zničí své hostitele a to nelze dopustit.
Život na Zemi se mění, i během doby, kdy toto píšeme. Děje se to. NASTAL ČAS, ABY SE TO STALO. Nelze to zastavit. Paraziti budou bojovat, aby si zachovali své špinavé příjmy a své lidské otroky. Ale nebude to dovoleno. Čas na změnu je tady.
Má drahá, děláme pokroky. Aby věci pokročily, musí se do tvé pozornosti dostat správní lidé. Někdy to trvá déle, než se praví lidé zorientují. V minulosti jsi to zažila. Nakonec ti lidé přijdou, aby pomohli.
Jsme ti po boku a vedeme tě.
Tvůj oddaný Monty.

Translator: Zelmira

No comments:

Post a Comment

interview

mv

mv

interview