Vladimir Putin

Monday 1 February 2016

Czech -- Montague Keen – 31. ledna, 2016

Montague Keen – 31. ledna, 2016

Má drahá, vím, jak jsi byla dnes ráno zhrozena, když jsi četla, že je v Evropě  pohřešováno 10 000 dětských uprchlíků. Víš, že v Evropě bují satanistické a pedofilní skupiny.  Opravdu si myslí, že to zůstane UTAJENO? Protože ENERGIE roste, jak se každý den probudí víc lidí a pro ně se stalo obtížným, aby i nadále operovali v utajení

Potřebují víc lidského masa a krve, aby si mohli udržet svá falešná lidská těla a mohli pokračovat ve vládnutí nad vámi. Mají tolik plánů na vyhubení lidské rasy a vy s tím již žijete: chemtrailsy, fluorid ve vodě, geneticky modifikované potraviny, očkování.  Nyní vypouštějí VIRY, které byly vyrobeny v jejich laboratořích. Nejnovější je ZIKA. Použijí ho stejně, jako v minulosti použili virus AIDS. Věřte mi, mají připraveno mnoho dalších  a jsou přichystáni je vypustit na nic netušící populaci. Čím jsou zoufalejší, tím více se stávají brutálnějšími. Jste v situaci „my nebo oni“. Vás je 99% a jich 1% .  V tom počtu je síla, zejména když si teď tolik z vás uvědomuje, jak je situace vážná.  
  
Stačí vám pouze podívat se na Ameriku, abyste viděli, jakým způsobem pracují. Vidíte americký národ, jak stojí ve frontě, aby jim naslouchal a podporoval je. Jak musí být ti lidé slepí, že nevidí, co mají před očima? Když vědí to, co dnes vědí, jak mohou dopustit, aby byli znovu podvedeni těmi samými lidmi,  pouze v jiných šatech.  Každý trik, který mají ve své kouzelné skříňce byl použit, aby vás oklamal. Nevzpomínáte si na LŽI, kterým jste uvěřili, když jste zvolili OBAMU? Je zodpovědný za více ÚMRTÍ, než jakýkoliv jiný prezident.  Fakta mluví sama za sebe.  Máte odpovědnost, abyste lidstvo před takovými lidmi chránili.

Nyní drako-reptiliáni - říkejte jim, jak chcete, ztrácejí půdu pod nohami. Mají v plánu požádat vás o odpuštění a dovolení zůstat na Zemi. Budou vám říkat, že se takoví narodili a budou spoléhat na vaši milost.  Musíte nad tím přemýšlet a zvažovat to, protože s největší pravděpodobností budete muset ten problém řešit.  Mnozí Zemi opustí.  Vezmou s sebou zlato, kvůli kterému na Zemi přišli. Vždy jsem říkal, že neodejdou klidně. Předtím, než odejdou, zničí, co nejvíc budou moct. Jejich vlastní vědci vyrábějí proti vám viry a jedy a ještě si myslí, že budete takové činy přehlížet. Můžete se do takové situace dostat dřív, než byste čekali. Věci se zrychlují. Musí být učiněna důležitá rozhodnutí.

Je na čase opustit ideu POLITIKY STRAN  z MINULOSTI. To vás uvěznilo. Teď se pozorně dívejte na OSOBY, které vás žádají o důvěru. Sleduji, co se děje v Irsku. Vidím, že přicházejí někteří OPRAVDOVÍ  lidé, se zdravým úsudkem a velkou touhou sloužit PRAVDĚ a SPRAVEDLNOSTI. Zejména RICHARD BOYD-BARRETT, CLARE DALYová  a  PAUL MURPHY jsou nebojácní a důvěryhodní. Budoucnost, nejenom Irů, ale lidstva, by byla v jejich rukou v bezpečí. Váš svět je potřebuje, a další podobné, aby vedli lidstvo vpřed do budoucnosti. Ponechte staré loajality z minula v minulosti. Máte za povinnost vytvořit lepší budoucnost pro všechny. Odstraňte vše, co je zkažené a zastaralé a jděte vpřed.

Mnozí z vás mají divné, nevysvětlitelné zážitky. Ano,  je uvolňována energie a ta umožňuje, aby se dělo neočekávané.

Po celý život jste žili v kontrolovaném prostředí, a teprve teď vidíte, že to vše bylo zmanipulováno, aby vás drželi ve strachu a pod kontrolou. Bylo vytvořeno mnoho lží, aby vás obrali o svobodu, aby vás to stálo peníze a dalo vám pocit viny a zodpovědnosti. Globální oteplování je jeden z jejich největších podvodů. Stálo vás to mnoho peněz.  Oni všechno pozmění, aby to ladilo s nějakou historkou, kterou v ten - který den prezentují. Musíte zkoumat všechno, s čím přijdou, a pak zjistíte, že jsou to všechno lži. Ti, co mají moc, tady NEJSOU proto, aby VÁM SLOUŽILI. Jsou tady, aby vám vše vzali a vás odstranili.  Pro ně jste, jak to řekl Kissinger, darmožrouti, nepotřebný přebytek. Nechtějí vás ve světě, který chtějí pro sebe vytvořit. Děje se to všude kolem vás.  Když budete před tím zavírat oči, nezmizí to. Pouze jim to dává větší moc. Chcete to? V roce 2016 musí být učiněna velká rozhodnutí. Jste připraveni je udělat?

Sami hledejte pravdu, vše je dostupné. Nikdy ji nenajdete v mainstreamových médiích; všechna vlastní a kontrolují oni. Vše, co tam najdete, je propaganda a bohapusté LŽI, které používají, aby protlačili svou agendu.

Vy, mí přátelé, vytváříte svět, v němž má největší důležitost mír a láska. Bude vytvořen bez bomb a pušek. Lidstvo se přirozeně spojí, aby vytvořilo budoucnost, v níž budou sdíleny všechny výzkumy a zdroje. Jestli to chcete sdílet s těmi, kdo byli v minulosti součástí systému drakoniánské kontroly, je velkou otázkou, nad kterou se musíte vážně zamyslet. Nastal čas, abyste se rozhodli.

Má drahá, čím je to náročnější, tím víc se blížíme k úspěšnému závěru. Děláme, co je v našich silách, stejně jako ty, má drahá.  Musíme toho mnoho překonat a my to překonáme.

Tvůj navždy oddaný Monty.

ZPRÁVA od  VERONIKY
Chci poděkovat všem, kdo mi poradili, jak mám vyřešit svůj problém s plícemi. Mé zdraví se zlepšuje.



Překlad: Zelmira

No comments:

Post a Comment

interview

mv

mv

interview