Vladimir Putin

Tuesday 25 August 2015

Czech -- Montague Keen – 23.srpna 2015

Montague Keen – 23.srpna 2015
Má drahá Veroniko, my v Duchu, ti chceme poděkovat za vše, co jsi minulý týden udělala pro to,  aby se k lidstvu dostaly pravda a světlo. Tvá práce s Haraldem je důležitá, protože z vědeckého hlediska vysvětluje, co prosazujete a co je důležité, aby se lidstvo dovědělo a pochopilo. To, co jsme v průběhu času od mé smrti odhalili, je teď více chápáno a přijímáno. Obraz se stává jasnější a korupce a zkaženost, ohledně kterých vždy bylo podezření,  že existují, jsou nyní odhaleny ve vší své ohavnosti. Černá magie, která je všude kolem vás používána a je strategicky umísťována do černých  kostek, je nyní jako taková odhalována. Nyní vidíte, proč muselo být tolik bolesti, strachu a zabíjení, aby  byla uspokojena Temná bytost, která byla nakontaktována královnou Alžbětou I a Johnem Dee.  Ano, získala všechnu moc po které toužila, ale lidstvo do dneška trpí v důsledku jejich temných skutků. To musí přestat.  Přestane to, když se lidstvo spojí a PŘIKÁŽE, ABY TO PŘESTALO.
Buďte stateční a vezměte si svou sílu zpět.  Nedávejte ji druhým prostřednictvím hlasování, protože hlasování je součástí všeobecného systému kontroly, do něhož jste byli nevědomky vtaženi. Dělejte svá vlastní rozhodnutí. Vždy prověřujte fakta a převezměte odpovědnost za svůj vlastní život. Otevřete se svým vlastním instinktům a vaše srdce vás povede. Váš život je vzácný. Tak ho ctěte a dělejte pouze to, co je pro vyšší dobro lidstva.

Odmítejte konzumovat geneticky modifikované potraviny, protože vás to geneticky změní! Je to vážné, protože to bylo vymyšleno na zničení lidské rasy. To vše je součástí temných  plánů, jak zbavit planetu od lidských bytostí. Požadujte od svých vlád, aby vám sdělily SKUTEČNÉ PŘÍČINY  chemtrailsování. Co je jeho PRAVÝM ÚČELEM? Chtějte také vědět, proč vlády  souhlasily s prováděním tlakového drcení hornin (fracking). Mnohokrát jsem vám řekl, že LEY LINIE dodávají lidstvu energii, kterou  potřebuje pro žití na Zemi. Jelikož jsou ve vašem těle tepny, nemůžete existovat  bez toho, aniž by vaším tělem nerušeně proudila krev. Přemýšlejte ve větším měřítku. Ani ZEMĚ nemůže žít bez toku své energie.  Tlakové drcení hornin bylo vymyšleno, aby poškodilo přirozený tok energie směrem k lidstvu. Také to zničí vaše zásoby vody. Co s tím uděláte? Budete pasivní? Syndrom “Co mohu dělat?“  Nastane chvíle, kdy se probudíte a pochopíte, že ANO, můžete něco udělat a že to uděláte. Dojde k tomu, když si vezmete svou sílu zpět a začnete ji používat a odmítnete dovolit ničení Země a lidstva. Doposud jste byli pasivní a zavírali jste oči před tím, co se kolem vás děje a tím jste k tomu dávali souhlas.

Nemáte času nazbyt. Banky naplánovaly svůj „pád“ na 23. září. Je to pro ně důležité datum. Kabala vše plánuje a používá čísla:  posvátná geometrie, rituály černé magie, atd., aby dosáhla všeho, co chce. Přestaňte být OBĚTMI. Příště, když vám bude řečeno, že MUSÍTE něco udělat, jen si řekněte: prozkoumám to a sám se rozhodnu.

Lékárenský průmysl byl vytvořen, aby vás udržoval nadrogované a pasivní. Ničení lidské rasy začíná při NAROZENÍ. Miminka jsou nacpána léky pár dnů poté, co přijdou na svět a na pokračování jsou do nich cpány nebezpečné chemikálie, aby se zajistilo, že budou pasivními a poslušnými lidmi, kteří budou pracovat pro Kabalu, a budou „potravou pro děla“,  když bude Kabala potřebovat krevní oběti. Když zemřete na BITEVNÍM POLI, poskytujete svým utlačovatelům KYSLÍK. Sloužíte Temné Kabale.  Když si příště navléknete uniformu, vizte to, jaké to je a ne, jak vám říkají, že to je. Kabala CHCE a POTŘEBUJE  vaši smrt a také smrt těch, kdo jsou vám drazí. PROBUĎTE SE!

NIC NENÍ JAK SE ZDÁ. Kolikrát jsem vám tuto větu v průběhu let opakoval. Všichni ti, o nichž jste se učili a byli jste vychováni k tomu, abyste jim věřili a ctili je a sloužili jim, jsou ti, kdo vás utlačují. Vše je přesný opak toho, co je vám říkáno. Je to velmi chytré, a fungovalo to 2000 let. Čtěte práci Michaela Tsariona a dalších, kdo našli skutečnou pravdu a chtějí ji s vámi sdílet. Mnozí hledali pravdu a našli ji. Zapomeňte na všechno, co vás naučili rodiče a vzdělávací systém, protože to není pravda. Bylo to vymyšleno, aby vás to udrželo v nevědomosti o tom, kdo jste a čeho jste schopni. Znáte pravdu a víte, že se můžete osvobodit. Víte, že můžete navrátit Zemi do podoby ráje kterým  kdysi byla a znovu se jím může stát. Vyžaduje si to od vás pouze trochu úsilí.

Má drahá, vše se spojuje, přes všechny překážky, které jsou kladeny.
Tvůj navždy oddaný Monty

POZNÁMKA OD VERONIKY
Chris pilně pracoval na záznamu Haralda a mne. Vyskytly se problémy se zvukem i s kvalitou obrazu. Nicméně, nakonec doufáme, že se vše ocitne na našich webových stránkách. Chris a já máme velké plány, které, doufám, brzy uskutečníme. Jsem velmi vděčna za jeho podporu a rady. Děkuji za kapky na podporu galaktického spojení, přišly v pořádku.


Website: The Montague Foundation

Translator: Zelmira







No comments:

Post a Comment

interview

mv

mv

interview