Vladimir Putin

Monday 12 December 2016

CZECH -- Montague Keen – 4. prosince, 2016

Montague Keen – 4. prosince, 2016
Lidská rasa je ve stavu zmatení. Lhali  jí ze všech možných stran. Zvykli jste si přijímat jako fakt vše, co je psáno ve vážených novinách, které všechny vlastní Kabala, která vlastní také  zpravodajská média. I když vy všichni v srdci víte, že vás obelhávají, byli jste vychováni,  abyste věřili tomu, co se vám říká. To musí přestat. Kabala vás znervózňuje, když nevíte, čemu vlastně věřit. Je to hra, v níž jsou velmi zběhlí, dělali to po staletí. Kabala to má ráda, protože to jim ukazuje, že s vámi stále mohou manipulovat. Musíte být silní a sami hledat a zkoumat. V novinách ani v televizi pravdu nikdy nenajdete. Jejich majiteli jsou nepřátelé lidské rasy.
Amerika opakovaně vytvářela stav permanentní války. Aby uspokojili své vládce, vybíjejí miliony lidí. Tohle chcete?
Pouze teď si začínáte uvědomovat rozsah satanistického zabíjení, které se v Americe děje denně. Je to velký byznys. Kolik z vás bude i před tím zavírat oči? Je to příšerné. Myslete na ubohé nevinné děti, které jsou bez vlastního zavinění ukradeny anebo koupeny a pak musí podstoupit nejstrašnější zločiny, které jsou na nich páchány, z moci hladových jedinců. Děje se to všude. Nenechte se mýlit, děje se to všude.
V roce 2016 máte v Americe šanci to odhalit. Nebuďte slaboši a nedovolte, aby to bylo zase zameteno pod koberec. Ty děti potřebují vaši ochranu. Jste připravení postavit se za pravdu? Je to velká příležitost pro lidskou rasu, aby společně povstala a odmítla být manipulována těmi, jejichž jediným přáním je vás zničit. Pouze teď začínáte vidět, jak zkažená je Amerika. V minulých letech šli do USA dobří lidé, aby tam vytvořili lepší život. Ale byli od začátku obelháváni. Stále neznají pravdu o USA. Říkám americkému lidu: teď máte příležitost odhalit a odstranit vše, co je ve vaší zemi zlé a zkažené. Můžete zastavit americký vraždící stroj, který ničí váš svět a pak můžete obnovit mír.
Mnozí z Kabaly mají v plánu Zemi opustit. Další zde chtějí zůstat. Musí být učiněno rozhodnutí, zda byste jim kdy mohli věřit. Musíte se podívat na fakta. Nemůžete zavírat oči před tím, co vše se kolem vás děje. Vaší prioritou musí být: ZASTAVIT ZABÍJENÍ.
Zkoumejte svou skutečnou historii, ne tu falešnou, kterou vás učili. Vše se točilo kolem toho, že největšími mysliteli jsou vaši utiskovatelé. Není to pravda. Byli jste vychováni, abyste věřili, že pouze vaši utiskovatelé jsou velkými mysliteli. Byli jste v naučeni k nim vzhlížet. Vaši největší nepřátelé byli vyzvedáváni jako hrdinové, které je třeba obdivovat. Máte na výběr; zvedněte se a staňte se tím, kým opravdu jste, anebo se krčte ve strachu a budete zničeni. Vše, čím jste, před vámi ukryli.
Ovládnutí vašeho světa bylo chytré a úplné. Na nic nezapomněli.  Bez vašeho souhlasu vám vše ukradli. Teď chtějí pro sebe celou Zemi, nechali by vás jenom pár, abyste jim sloužili. Je to to, co chcete? Zabíjeli jste svou vlastní rasu, když jste jim sloužili. Náboženství jsou součástí této hry o ovládání. To vše je založeno na lžích. Pravda je na dosah, ale musíte ji najít sami.

Prosím, posílejte lásku a ochranu jednomu člověku, který je nezákonně zadržován v Kalifornii. Lidstvo potřebuje, aby dokončil své poslání, které přišel na Zemi udělat. Legislativní podmínky v Kalifornii mají od ideálu daleko. V Británii by to nebylo dovoleno.
Máte moc vytvořit změny pro to, aby byl život na Zemi pro všechny mírový. Buďte stateční a věřte si. Můžete to udělat. Když budete pospolu, nic na Zemi vás nemůže zastavit.
Má drahá, věř, že pravda vyjde na světlo. Zkorumpovanci se budou zodpovídat z toho, co provedli.
Vždy po tvém boku. Tvůj oddaný Monty.


Překlad: Zelmira

No comments:

Post a Comment

interview

mv

mv

interview