Vladimir Putin

Tuesday 12 July 2016

Czech -- Montague Keen – 10.července, 2016

Montague Keen – 10.července, 2016
Váš dnešní svět je na pokraji změny, změny větší, než si kdokoli z vás dovede představit. Stateční lidé v Anglii, kteří hlasovali pro Brexit, podnikli první krok k tomu,  aby odhalili vše, co je špatné na plánech Kabaly, týkajících se Evropy. Brexit zastavil VYHUBENÍ BÍLÉHO ČLOVĚKA, o což se Kabala tak intenzivně snažila v naději, že nikdy nepostřehnete její skutečné důvody, proč zaplavila Evropu tzv. uprchlíky, placené Kabalou. Na Zemi existuje zlá  síla, jejíž chapadla pokrývají celý svět a kontrolují masy prostřednictvím STRACHU. Zajistí si, aby byli připuštěni do vlády pouze ti, kdo poslouchají jejich rozkazy, Spoléhají se na události pod falešnou vlajkou, aby rozsévali strach a ovládání a ovládají vaše vlády, vaše armády a vaši policii. Je to jako rakovina, šíří se všude.

Doufali, že dokončí převzetí dříve, než se probudí masy. Nyní zjišťují, že světlo pravdy odhaluje jejich plány i je samotné.  Nyní jsou vydáni lidstvu na milost  a to je něco, co nikdy neočekávali, že se stane. Stalo se to, protože byla obrovská snaha, jak na vaší straně života, tak i v posmrtném životě, zachránit lidstvo. Budoucí generace se budou učit o tom, jak jste vzali temnotu a odstranili ji. Chtělo to jenom, aby dobří lidé promluvili a odmítli jednat podle plánů Kabaly, které měli za cíl vymýtit vás.

USA  procházejí největší chaosem ve svých dějinách. Kabala chce zabrat USA pro sebe. Americký lid je tak úmyslně ohlupován a tak nevědomý ohledně okolního světa, že se stal pro Kabalu snadnou kořistí. Kabala si vždy zajistila, aby byli ve vládě jen JEJÍ LIDÉ. Kennedy byl posledním mužem, který sloužil lidem. Vidíte, co s ním udělali! Americký národ potřebuje otevřít oči a mysle a podívat se na to, co mu udělali. Jejich armády jsou pouze nemyslícím vraždícím strojem bez žádného svědomí. Je to tak smutné. Probuďte se dříve, než bude pozdě.

Pan Putin je JEDINÝ vůdce, který vám říká pravdu. Násilím odstranil z Ruska Kabalu, což mu umožnilo svobodně říkat pravdu. Proto USA tlačí na rozpoutání třetí světové války, aby Rusko zničily, protože Rusko  nebude hrát jejich špinavou hru na vyhubení lidstva. Kabala chce Zemi jako své soukromé vlastnictví s pár lidmi, kteří by jí sloužili. Pochopte, že ti, co hlasovali NE pro  Spojené státy Evropy, vám všem udělali službu. Veronika ví až moc dobře, jak dalece je Kabala schopna zajít, aby převzala Zemi. Ona zažila jejich bezohlednost. Nemají žádné slitování. Oni nejsou jako vy. Oni nemají duše, takže nemají empatii. Berou si co chtějí bez ohledu na následky. Lidé Anglie zatloukli PRVNÍ HŘEBÍK DO RAKVE Kabaly. Kdo další bude následovat cestu, kterou ukázala Anglie? Toto je vaše příležitost zachránit lidstvo. Víte, co to znamená, říct NE? Staňte se armádou světla. Odhalujte korupci, která zničila tolik životů a zemí.

Spojte se přímo se Stvořitelem, se zdrojem všeho stvoření, který čeká na vaši žádost o záchranu lidstva a obnovení míru ve vašem světě. Žádným způsobem nepodporujte náboženství, které chce sklízet vaše duše a oddělit vás od Zdroje. Jakmile se otevřete Zdroji, nikdy se nevrátíte zpátky k temné kontrole všech náboženství. Osvoboďte se, přátelé a zakuste, co to znamená žít v lásce a míru.
Otevřete oči a uvidíte, že vše kolem vás je určeno k tomu, aby vás zničilo. Kabala prostřednictvím vašich vlád otravuje vaši vodu fluoridem a dalšími chemikáliemi. Kabala zajistila, aby byl vzduch, který dýcháte, plný nebezpečných chemikálií, když používá chemtrails. Geneticky modifikované potraviny, které jíte, nejsou pro lidi bezpečné. Programy podávání léků a očkování jsou taktéž určeny k tomu, aby vás zničily. Je to nehorázný útok na lidstvo a přesto to trpně přijímáte. Proč to děláte? Jste natolik ovládáni, že se neodvažujete promluvit?  Brzy nebudete mít na výběr. Budete si muset vybrat, zda budete stát za lidstvem anebo sloužit Kabale. 

Momentálně  se ve vaší televizi odehrává divadlo, kterému Američané říkají volby. Je to tak prohnilé a přece to Američané přijímají. Jak by mohl někdo z těch lidí zlepšit život amerického lidu! Podívejte se na počet Američanů, kteří jsou bez domova a odsouzeni ke spaní v parcích a žebrání o jídlo. A přece, Amerika má neomezené peníze na VÁLKU. Nemůže se války nasytit, a přesto se nestará o své lidi, kteří žebrají o jídlo.

Zapamatujte si má slova, přátelé,  rok  2016 přinese mnoho změn. Uvidíte, jak banky Kabaly začnou ztrácet moc. Budou muset předstoupit před lidstvo a prosit o milost. Připravte se zachránit, co lze zachránit pro dobro lidstva. Naučte se spolupracovat, protože se setkáte s obrovskými změnami.

Na Zemi je někdo, kdo prochází tím nejstrašnějším utrpením, kdo potřebuje vaši lásku a podporu. Prosím, posílejte lásku, světlo a sílu.

Má drahá, tolik toho podnikli, aby se pokusili zabránit nám dokončit naši práci. Život je tvrdý. Věz, že pracujeme po tvém boku. Nikdy nejsi sama.

Tvůj navždy oddaný Monty



Translator: Zelmira

No comments:

Post a Comment

interview

mv

mv

interview