Vladimir Putin

Monday 16 May 2016

Czech -- Montague Keen – 15. května, 2016

Montague Keen – 15. května, 2016

KDYŽ SE STANOU LIDÉ OSVÍCENÝMI, TYRANIE A ÚTLAK TĚLA A MYSLI ZMIZÍ JAKO ZLÍ DUCHOVÉ ZA ÚSVITU

Thomas Jefferson

Ve vašem dnešním světě nosí ZLO šat důstojnosti a tak jste zmateni a nevíte, komu věřit. Nikdy nebylo obtížnější rozpoznat, kdo je důvěryhodný. Je to jejich závěrečný pokus převzít váš svět. Není to hra. To, co vidíte, je brutální pokus odstranit bílého člověka, který je jedinou skutečnou opozicí Kabaly. Ty, má drahá, jsi si plně vědoma, jak daleko jsou připraveni jít, aby dosáhli svých cílů. Sama jsi zažila takovou infiltraci. Víš, jak umí manipulovat lidmi, aby plnili jejich úkoly. Tolik záleží na tom, jak každý udělá svůj kus práce, aby zachránil lidstvo. Přestože Kabala naplánovala převzetí do nejmenších detailů, nezapomeňte, že bez vaší pomoci ty své ďábelské plány nemohou provést.

Armáda a policie by si měly dvakrát rozmyslet, než udělají, o co jsou žádáni. Odmítejte plnit jejich plány, které jsou pro lidstvo zničující. Odmítněte zůstat v EU, abyste ukázali, že odmítáte nechat sebou manipulovat a tím pomohli zničit Evropu. Kdybyste jenom mohli vidět zkaženost a korupci jako my v Duchu, tak, ujišťuji vás, byste neváhali ani vteřinu, byli byste silní a rozhodně byste odmítli být součástí jejich plánů. Vlády nejsou zde, aby sloužily lidem. Nemůžete jim věřit. Dělejte svá vlastní šetření a seznamte se s fakty. Trvejte na PRAVDĚ. Noviny a televize vám nikdy pravdu neřeknou. To vše je řízené, aby vás svedlo na cestu zkázy.

Otevřete svá srdce a mysle probuzení, k němuž dochází všude kolem vás. Je to jako květina. Vyživujte ji, a když se tomu víc otevřete, tím víc se ona otevře, aby ukázala svou krásu všem, kdo o ni stojí. Váš svět se znovu obnoví do podoby, jakou měl v minulosti, než jste svým utiskovatelům dovolili, aby převzali kontrolu nad vašimi životy.

Vím, má drahá, že je zde důležité doporučeni od Davida Icka, které na tebe udělalo velký dojem a rád bych, aby ses´ o to se všemi podělila, aby vám to pomohlo na vaší cestě k úplnému osvícení. Vaše velké dobrodružství začalo. Je to životní cesta.

Má drahá, rozumím. Vím, že to zvládneš, jako vždycky. Kráčíme na každém kroku této cesty s tebou. Nikdy nejsi sama.

Tvůj navždy oddaný Monty.





Překlad: Zelmira

No comments:

Post a Comment

interview

mv

mv

interview