Vladimir Putin

Tuesday 21 July 2015

Czeck -- Montague Keen, 19. července 2015

Montague Keen, 19. července 2015


Přátelé, bojujete  o samotnou vaši existenci. Začínáte si tuto skutečnost uvědomovat.  Celý koncept politiky byl vynalezen pro to, abyste si mysleli, že ti, které jste zvolili, budou pracovat pro vaše dobro. Lidstvo  bylo dotlačeno k přesvědčení, že tito lidé budou zastupovat jeho zájmy.  Jak špatné to bylo rozhodnutí! Nyní to musíte uvést  na pravou míru a uvědomit si, že to byla pouze léčka, jak vás ukolébat do falešného pocitu bezpečí. Předali jste svou sílu těm, které jste zvolili. Věřili jste špatným lidem - jak v politice, tak i v náboženství. Byli jste  umně manipulováni, takže jste přijali myšlenku, že nemáte svou vlastní sílu. Tak začala kontrola mysli a manipulace lidstva, ale naštěstí  si to začínáte uvědomovat. Ano, je těžké uvěřit, že po celou dobu ti, kterým jste věřili, kuli proti vám pikle.

Sledovali jste, jak bylo otráveno vaše jídlo,  vaše voda, vnutili vám léky a vy jste pouze řekli:“Co mohu proti tomu dělat?“  Viděli jste chemtrailsy a nemohli jste uvěřit,  že to dělají proto, aby vám uškodili. Musíte rychle opustit tento způsob myšlení. Společně můžete zastavit zabíjení lidské rasy.  Ve chvíli, kdy se rozhodnete, že se nezúčastníte zabíjení, přestane to.

Létáte v jejich letadlech. Vyrábíte jejich chemikálie. Bojujete v jejich válkách.  Kdy by byli bez vás?  To vše by přestalo ve chvíli, kdybyste je přestali podporovat. Vzbuďte se, zkoumejte pravdu, protože informace o zbraních, které jsou proti vám používány, jsou všude dostupné. 

To vše kontrolují mimozemské rasy.  Jsou to mimozemské technologie, které přinesli do vašeho světa, aby vyhubili lidstvo a vy jste na to bláhově přistoupili.  Nyní musíte odmítnout s tím spolupracovat. Kabala je bezmocná. Nyní zjišťují, že mimozemšťany nemohou deaktivovat.


Vzkaz od Veroniky:
Prosím, abyste hned zkoumali úžasnou práci HARALDA KAUTZ-VELLA. Je to vědec, který vysvětluje, co prožíváme a jak s tím naložit. 

Je to na každém z vás, abyste podnikli akci na své osvobození. Žijte pouze srdcem. Mimozemšťané se nemohou dostat do vašich srdcí, mohou pracovat pouze s vašimi mozky. Lidská rasa  v minulosti čelila vyhynutí, ale přežila, takže to lze překonat.

Kdo zapříčinil strádání a bolest řeckému lidu? Ti samí lidé, kteří srazili na kolena Irsko. Chtějí  zničit každou zemi v Evropě, než se dají na pochod k dalším obětem. To vše je součástí jejich velkého plánu převzetí kontroly nad Zemí. Co s tím uděláte? Co jste připraveni s tím udělat?

Prosím, sdílejte všechny informace. Scházejte se a diskutujte o tom, jak se můžete angažovat na své budoucnosti.  Připravte si místa, kde můžete přežít.  Oni neskrývají FEMA tábory, jsou  zcela otevřeně vystaveny.  Necháte se do nich nahnat jako ve snu?  Kabala před vámi  nepotřebovala  skrývat FEMA tábory, protože jste spali. Nyní, když jste při vědomí, jste v šoku, když vidíte jejich obrovské zásoby RAKVÍ, které jsou pro vás připraveny.  To chcete? Vaše vlády to  pro vás připravily.  Vědomě jste s tím souhlasili?  Uvědomili jste alespoň na chvíli, že toto plánují pro vás?  Používají televizi, aby vás ovládali a ono to fungovalo.  Tak drželi masy pod kontrolou.

Jste strážci Země. Potřebuje vás, abyste ji chránili. Nechte stranou své hlavy, jsou plné propagandy kontroly mysli. Najděte si místo ve svém srdci a vizte lásku, která tam vždy byla a čekala, až se probudíte, a žijte ji.  Lidé  neměli nikdy být nuceni vzájemně se zabíjet. To musí přestat.  PRAVDA byla  po dobu posledních 2000 let největším problémem.  Byly vám vnucovány LŽI za pomoci náboženství a politiky. Za jejich pomoci začali přebírat vládu nad Zemí a odstraňovat lidstvo. Je smutné, že  mnozí z vás se jim stále klaníte, přestože existují zcela jasné důkazy, že zničili váš svět.. Převzali kontrolu nade vším, co by mohlo učinit život na Zemi radostným, a ne pouhým bojem, kterým se stal. STRACH byl zbraní, kterou na vás velmi mistrně používali a vy jste tomu podlehli.

Vládli za pomoci teroru. Jsou zodpovědní za všechny hladomory, záplavy, atd. Co nyní potřebujete udělat, je, abyste řekli: „Ne, nebudu zabíjet ani ubližovat mému bližnímu. Zvolil jsem mír a lásku.“ Bez vás, kteří byste bojovali v jejich válkách a vynucovali dodržování jejich zákonů na potlačování lidstva, je s  nimi konec. VŠE JE VE VAŠICH RUKÁCH. Je třeba se rozhodnout. Čas spěchá.

Od Veroniky:

Děkuji vám za to, že se staráte. Vím, že všechny interview, které jsem udělala s Andrewem Bartzisem, z mé webové stránky zmizely. Andrew mi poslal mejl z  11. července, kde říká, že je nahradí. Dobře vím, jak velmi jsou důležité informace, které v nich jsou. Čekám, až je Andrew znovu  umístí.  Jedno interview, které jsem  udělala s Milesem Johnstonem a nějaké nahrávky s Montym, který promlouvá ze záhrobí, byly také zlomyslně odstraněny.  Děláme co můžeme, abychom vše nahradili.  Děkuji vám za vaši starost v této věci.


Vědomosti znamenají moc. Sdílejte své znalosti a pomáhejte těm, kteří se chystají probudit. Všechny informace, které potřebujete, jsou k dispozici, když víte, kam se podívat a komu věřit. V této oblasti jsou tací, kdo milují peníze víc než lidstvo. Brzy budou peníze minulostí.  Sloužily pouze vašim utlačovatelům. Oni je stále používají jako nástroj na vaše ovládání a potlačování.

Těšte se na budoucnost bez peněz, kde vše, co potřebujete, bude k dispozici. Peníze jsou příčinou  všeho zla- to byla píseň za mého mládí. Stále to platí.

Toto je vaše cesta, odstranění veškeré korupce a osvobození lidstva od otroctví. Společně to dokážete. My, v Duchu, zase budeme kráčet s vámi. Je našim největším přáním pomoct vám osvobodit se z otroctví.

Moje drahá, to, co bylo uděláno tobě  a tvému majetku, bylo zlomyslné. Oni se bojí probuzení.

Navždy spolu. Tvůj oddaný Monty


Webpage: The Montague Keen Foundation
Translator: Zelmira

Monday 13 July 2015

Czeck -- Montague Keen, 12. července 2015

Montague Keen, 12. července 2015

Ve vašem světe je mnoho zmatku a to vše je děláno proto, abyste byli rukojmími sil, které se nyní snaží zajistit si totální kontrolu. Uvědomují si, že jejich jediná naděje na úspěch je udeřit teď,  dokud mnoho z vás ještě spí. MUSÍTE se vzít zpátky svoji svobodnou vůli. Dělejte Zrušení smluv duše (např. viz překlad v české sekci www.galacticchannelings.com z 15. května 2014); to vám zajistí, že se osvobodíte.

(Andrew Bartzis a Bradley Love je zpřístupnili na svých webových stránkách).

Smlouvy duše byly používány, aby vás chytily do systému digitální posvátné geometrie,  a také do systému fyzické posvátné geometrie, které  ZASTIŇUJÍ PŘIROZENÉ LEY LINIE ZEMĚ. 

MNOHOKRÁT JSEM ŽÁDAL, ABYSTE PRACOVALI NA UVOLNĚNÍ  TÉTO POSVÁTNÉ ENERGIE PRO LIDSTVO. Existuje 32 obelisků a také budovy, postavené na principech posvátné geometrie, kde je tato energie uložena.  Je v cihlách vládních budov. Jděte na ta místa a vezměte si zpět svou svobodnou vůli.  Je to jediný způsob, jak zachránit lidstvo od tohoto systému nadvlády a kontroly.  Můžete to udělat.  Je pouze třeba, abyste to chtěli udělat.  Můžete vše získat, jestliže uděláte tyto kroky a odemknete jejich mřížku ovládání.

Víte toho tak málo o Zemi, na které žijete.  Tajili to před vámi. Vaše mysle komunikují se systémy víry UMĚLÉ INTELIGENCE. Je to systém, který se snaží zabránit vám v tom, abyste pracovali na ley liniích.  JE TO JEJICH POSLEDNÍ OBRANNÁ LINIE. Žádám vás, abyste šli k vládním budovám, k bankovním institucím,  válečným památníkům a všemu, co je spojeno se systémy posvátné geometrie.   Přečtěte před nimi Zrušení smlouvy vaší duše. Řekněte: „Nesouhlasím s tím, abyste odebírali moje energii. Jsem suverénní bytost.  Beru si od vás zpátky svou sílu“.  Nemohou vám uškodit, dokud jim k tomu nedáte souhlas. Je čas, abyste se dožadovali pravdy.

CERN je nástroj OVLÁDÁNÍ  A KONTROLY; pevnost, která vysílá do vašeho světa systémy víry.  Projekt Modrý paprsek (BLUEBEAM) vytvoří na nebi obrazy a budou se snažit, abyste uvěřili, že je to BůH, KRISTUS přicházející vás zachránit. Chemtrailsy připravily vaši oblohu tak, aby se stala obří obrazovkou. Hlupáci padnou na kolena  a budou věřit tomu, co jim bude ukázáno, a moudří a probuzení v tom uvidí to, co to je a odmítnou to. Tyto plány zde byly vždy.  Musí zveřejnit své úmysly, tak se je snaží mlžit, a doufají, že si jich nevšimnete. 

Jejich plán zbavit se bílé rasy  byl zahájen pečlivě připraveným HOLOKAUSTEM v Irsku v r. 1845. Řekli vám, že to byl hladomor. Zahubil miliony Irů. Kdo mohl, utekl do ciziny.

Evropě byla vnucena První světová válka. Zahubila mnoho milionů lidí, včetně Angličanů, Skotů, Velšanů a také mnoha Irů. Pak byla lidem vnucena Druhá světová válka.  Uvěřili propagandě, mysleli si, že umírají za svou vlast. Nyní na vás tlačí s Třetí světovou válkou, ale teď jste trochu moudřejší.  Vidíte propagandu. Opravdu jste ochotni zničit svou vlastní rasu?

Podvedli vás a vy jste přijali EU.  Tak se pro banky stalo velmi snadné zničit země se společnou měnou.  Destrukce začala v Irsku. Řecko prochází neuvěřitelným traumatem, když se snaží přežít.  Prosím, posílejte tam lásku a světlo. Tunisko bylo donuceno padnout na kolena, protože je závislé na turismu; je to jejich jediný příjem, a ten byl odstraněn. Uvidíte, vstoupí do každé země, aby ji co nejúčinněji zničili.

Jste na zlomovém bodu vědomí.  Spojte se s vašimi ley liniemi a posvátnými místy, zejména v Irsku.  Kabala je úspěšná, protože používá proti vám energii  ley linií. Vezměte si tuto energii zpět z budov postavených na principech posvátné geometrie, atd.  

Velmi úspěšně by mohly pracovat ČISTÍCÍ TÝMY na dálku. Parazité se vás bojí  víc, než si dovedete představit.  Obávají se probuzeného lidstva.  Proto jsou každý den vydávány další zákony, aby vás více zotročily.  Jste vyzýváni k akci a k oddanosti pro věc. Budete na tuto výzvu reagovat?

Vše, co potřebujete, je láska. Láska k vašemu bližnímu, k Zemi, která nyní k vám vzhlíží, aby přežila. Musíte se mít na pozoru. Banky padnou, je to v plánu. Zvolili jste si, že budete v této době na Zemi, abyste zajistili přežití lidstva. Jediná zbraň, kterou potřebujete, je Láska. Láska k lidstvu a živoucí Zemi, která volá po  vaší ochraně. Pamatujte: VÁLKA NENÍ NIKDY SPRÁVNÉ ŘEŠENÍ.

Těšte se na život v míru a na učení se vaší pravé historie. Již žádné války, chudoba, ani bezdomovectví. To vše přinesli vaši utlačovatelé, aby mohli žít z energie strachu a utrpení.  To je pravý důvod, proč požadují válku.

Je to těžká doba pro každého. Snažíte se vyrovnat s POSLEDNÍM POKUSEM KABALY O PŘEVZETÍ VAŠEHO SVĚTA. Buďte silní, buďte ujištěni, že my, v Duchu, jsme na vaší straně, v každém okamžiku.  Pracujte společně,  abyste si na konci dne mohli čestně říct, že jste udělali vše co bylo ve vašich silách, abyste zajistili přežití lidstva.

Ať vás každý den vede láska a jenom láska.

Veroniko, má drahá, zůstávám tvůj navždy oddaný Monty 



Website: The Montague Keen Foundation
Translator: Zelmira

Monday 6 July 2015

Czeck -- Montague Keen, 5. července 2015

 Montague Keen,  5. července 2015

Moje drahá,

jsme rádi, že na povrch vyplouvá tolik informací týkajících se systému kontroly, ovládající váš svět. Nyní je to před vámi odhaleno. Bohužel, mnozí stále odmítají vidět pravdu.  Ano, vím, že to vše je v rozporu s tím, co přijímali jako pravdu za pomoci výuky a  zvyklostí. Kabala byla v posledních 2000 letech velmi úspěšná. Dobře ukrývali pravdu. Každá země vašeho světa, celé lidstvo trpělo pod touto kontrolou. Život se stal bojem o přežití.

Nyní mnozí z vás nalézáte to, co bylo před vámi ukryto. Nalézáte pravdu sami pro sebe. Potřebovali jste pouze trochu vedení. Nyní víte, že k válkám docházelo proto, aby byli uspokojeni vládci, požadující obětování krve. Jako součást této kontroly jsou denně prováděny rituály satanského zneužíváni. Nezabráníte tomu, dokud nebudete připraveni se na to podívat a něco s tím udělat. Ptejte se, proč policie nevede záznamy o zmizelých dětech. Policie má podrobné záznamy o ukradených vozech, takže se vás ptám, co je důležitější? Musíte se probudit, abyste viděli, co se denně kolem vás děje.

Také mnozí odmítají podívat se s otevřenou myslí na Irsko. Dokud nepochopíte, co je Irsko, marníte čas, když plýtváte penězi na různé služby na podporu probuzení.

Andrew Bartzis konstatuje:  "Irsko představuje nejdůležitější část systému Země v jeho původních základech, ještě z doby předtím, že začaly působit nadvláda a kontrola. Ovládání a kontrola nahlížely na Zemi jako na formu společného vědomí druhů a začaly ji na nejzákladnější úrovni infikovat. Irsko je KLÍČEM od trezoru. Tím, že přenesete své záměry blíže k povrchu a vlastně změníte energie povrchových ley linií tak, že původní Zemská Mřížka  začne přebíjet ZEDNÁŘSKOU MŘÍŽKU posvátné geometrie. Kráčejte nohami po zemi, modlete se, přinášejte vaše záměry, začněte provádět duchovní očistu. Začněte chápat, že svět, v němž žijete, zejména Londýn, je opravdu hrůzostrašným místem“. (Je toho mnohem víc, sami si to poslechněte).    

Veronika: byla jsem potěšena mejlem od DW. Žádal o pomoc, aby mohl odhalit pravdu. Jsem si jista, že mu nebude vadit, když se s vámi podělím o to, co zjistil a byl z toho rozrušený: druidové jsou starší než Egypťané. Egyptská kultura má dluh vůči irským druidům. Irští druidové byli prvními tvůrci/strážci civilizace“. Dělal výzkumy sám.  Je vždy nejlepší, když najdete pravdu sami.  

Můžete si vybrat. Buď zůstanete chyceni v systému kontroly lží a podvodu, anebo otevřete oči a mysle všemu, co bylo před vámi skryto.  Předsudky dejte stranou.  Bylo vám doporučeno, abyste se blíže podívali na Iry. PROČ? Co nechtějí, abyste viděli? Irská vláda se odpovídá Koruně a EU. Odpověď ohledně svobody lidstva leží v Irsku. Když Veronika a Andrew Bartzis plánovali  navštívit Irsko,  byl na Veroniku podniknut útok a málem přišla o život. Andrewovi bylo zabráněno, aby vůbec znovu o Irsku mluvil. Vaši vládci se báli toho, co by mohl odhalit a tak návštěvě zabránili. Co vám to říká? Pak byli najati trollové, aby zmařili nákup Centra v Irsku.  Nevzdali jsme se záměru zřídit v Irsku Centrum.   Je stále naším největším přáním vysvobodit lidstvo z okov a tak vytvořit prostřednictvím center lepší svět pro všechny. Uděláme to, nelze to zastavit, pouze pozdržet.  Lidé Irska se probouzejí a říkají NE. Nyní je třeba, aby zjistili, co je Irsko a jak mohou osvobodit lidstvo od zkorumpovaného ovládání. Vše, co jste se kdy učili, je přesný opak pravdy. 

Kabala si je plně vědoma, že její systém kontroly se hroutí. Nemohou existovat ve světle.  Vaše probouzení jim způsobuje VELKÉ PROLÉMY. Budou se angažovat v mnoha dílčích zabíjeních ve snaze vzbudit ve vás strach.  To uvalí na vaše životy další kontrolu. Nenechte se znovu zmást. Stačilo. Všechno zabíjení musí přestat. Máte schopnost vytvořit lepší svět. Jste připraveni dát do toho trochu úsilí? K lidstvu je vyslána výzva, aby podniklo potřebné kroky na osvobození sebe sama a všech příštích generací. Lidé Irska, máte příležitost osvobodit Irsko a celé lidstvo od OKOV. Splňte toto posláni.

Spojte se a zapomeňte na rozdíly. Pracujte jako jeden, abyste se osvobodili. Nemáte se čeho bát. Co může 1% udělat 99%? Bez vás je Kabala k ničemu. Bez vaší podpory nemohou fungovat. Těšte se na to, že budete jíst dobrou plnohodnotnou stravu, pít čistou vodu a dýchat čistý vzduch.  Tak se váš život na Zemi velmi změní.

Kabala měla v plánu, že v září zničí toho tolik, co může. Proto papež navštíví Ameriku. Ani na chvilku si nemyslete, že přichází s dobrými úmysly. Mají v plánu otevřeně převzít vládu nad vaším světem. Nastal váš čas,  připravte se na to, abyste zabránili zničení lidstva. Je to váš svět, který oni uchvátili.

Veronika se mnou pracuje od té doby, co jsem před 11 lety zemřel, a přináší informace, které potřebujete, abyste se osvobodili. Byla to pro ni obtížná cesta. Ztratila přitom rodinu a přátele. Útoky na ni pokračují. Každou chvilku se mění, aby odpoutaly její pozornost.  Nemá lehký život. Než se ke mne připojí na této straně, má za cíl vidět lidstvo svobodné. Pomůžete, aby toho dosáhla? 

Veroniko, má drahá, prosím, buď na sebe hodná. Odpočívej, kdykoli je to možné. Uspějeme, je to psáno.

Má láska tě vždy obklopuje. Tvůj oddaný Monty.

Webpage: The Montague Keen Foundation
Translator: Zelmira




interview

mv

mv

interview