Vladimir Putin

Tuesday 25 February 2014

23:02:2014

Montague Keen – 23. února 2014

Před deseti lety jsem odešel k Duchu. V tom čase jsem mnohokrát hovořil o důležitosti ley linií. Museli jsme počkat dokud nebyl  ten správný čas abychom mohli s touto informací pracovat. Muselo se toho mnoho připravit a reakce ze všech koutů vašeho světa byla úžasná. Nyní žádám všechny dobré lidi  aby si prostudovali  krátký film o úsvitu na kopci Tor v Glastonbury, natočený 2. února 2014. Tímto kopcem prochází několik nejdůležitějších  ley linií světa.  Je prvořadé, abyste všichni učinili co je ve vašich silách,  aby byla tato energie uvolněna co nejdříve.

Náš plán je, aby se  co nejvíce  z vás propojilo s tímto filmem. Použijte svoji mysl, svoji energii a záměr, abyste tuto energii uvolnili.  Doposud si nejste plně vědomi jak mocná je vaše mysl. Dělejte to, a spolu umožníte této energii,  aby ještě jednou proudila  ku prospěchu lidstva. Když tak budete činit,  zachráníte lidstvo a vaši planetu.  Když se vám povede sdružit do skupin, bude to ještě silnější. Tento úkon může provést každý člověk na Zemi,  z vlastního domova. Je to příležitost,  abyste uplatnili svoji sílu a přestali být OBĚTMI.

Monday 17 February 2014

16:02:2014

Montague Keen – 16. únor, 2014

Národ může přežít  šílence, i ty ambiciózní. Ale nemůže přežít zradu z vlastních řad. Nepřítel u bran nepůsobí tak hrozivě, protože ho  známe a on nese svůj štít veřejně. Ale zrádce prochází branami volně,  jeho  lstivý šepot  se nese všemi uličkami, a je slyšet v sálech samotné vlády. Protože zrádce nevypadá jako zrádce, mluví řečí, která je jeho obětem blízká, má jejich tvář a jejich argumenty, odvolává se na  zásady, které leží hluboko v srdcích všech mužů. Rozkládá duši národa, pracuje tajně a  nepoznán, v noci podkopává základy města, infikuje veřejnou politiku,  která mu nemůže odolat. Vraha se tolik bát nemusíme. Zrádce je pohromou.    

CICERO

Ačkoliv tato slova byla napsána před staletími,  jsou aktuálnější dnes, než byla kdysi.  Slova vám pomohou podívat se jasněji na ty, kdo něco dělají,  zatímco vám říkají, že dělají něco zcela opačného.   Je nanejvýš důležité, abyste prokoukli to, o čem vám bylo řečeno že tomu  máte věřit, zatímco všechna fakta jasně ukazují, že pravdou je úplný opak.  Nacházíte se ve scénáři MY a ONI. Oni využívají všech prostředků které mají, aby vás udrželi  poddajné a spící. Musíte použít vaši inteligenci, spolehnout se na své vlastní  bádání a držet se toho.  V dlouhodobé perspektivě  vás nechtějí, ale nemohou si dovolit ztratit vás teď. Potřebují vás, abyste pro ně všechno připravili, aby mohli převzít vaši planetu a pak se vás zbavit. Nikdy to nebylo více zřejmé než dnes.  Člověk by musel být v bezvědomí, aby to neviděl.


Sunday 9 February 2014

09:02:2014


Montague Keen – 9. února  2014

Veroniko, moje drahá,  a vy všichni,   kdo jste vkročili do své vrozené síly a podnikli jste první kroky,  abyste vrátili Božské Energie ley linií lidem  celého světa, místo těch pár  jedinců,   kteří si je přesměrovali pro sebe, aby vás,  99%,  vyloučili. Jednoho dne pochopíte velikost toho, čeho jste 2. února 2014 dosáhli.

Děkujeme Markovi za mnohé hodiny,  které strávil studováním map aby  zjistil,  kde se  nacházejí nejdůležitější ley linie. Budeme v této práci pokračovat. Data, kdy se tak stane vám nemůžeme dát dlouho dopředu, pouze pár dnů předem, abychom vás všechny  ochránili. Bude nicméně vytvořen zpravodaj,   který vás předem upozorní. To vám umožní,  abyste se rozhodli kam půjdete, kde se setkáte, atd. Když vystupujete  jako jeden,  znásobuje  to vynaloženou energii. Vaše první snaha předčila všechna očekávání. Pohlížíme na vás jako na náš tým na Zemi. Tento tým se bude časem rozrůstat, jak si víc lidí bude uvědomovat pozitivní výsledky, kterých lze dosáhnout.

interview

mv

mv

interview